Επιστροφές - Αλλαγές

Όροι επιστροφής προϊόντων

 

Πρώτου προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας ώστε να μας ενημερώσετε για την επιστροφή του προϊόντος, στο τηλέφωνο 2551020690,   Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 09.00 έως τις 14.00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 14.00 & από τις 18:30 έως τις 21:00

  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, μη χρησιμοποιημένα, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες τους και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Μαζί με τα προϊόντα οφείλετε να συμπεριλάβετε και τα έγγραφα τα οποία τα συνοδεύουν (απόδειξη & έντυπο αλλαγής).
  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές έως 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας. Κατα την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά (πχ μακιγιάζ, αποσμητικό, αρώματα, κλπ). Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχθούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.
  • Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν πάντα τον αποστολές εκτός αν ο λόγος επιστροφής οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος του καταστήματός μας.
  • Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από εμάς. Παρακαλούμε ο λογαριασμός που δίνετε να ανήκει στις τράπεζες Eurobank ή Alpha